iCloud Kişileri MacBook'larda güncellenmiyor, Nasıl Yapılır

İCloud kişilerinizin MacBook'larda veya Mac'lerde güncellenmemesiyle ilgili sorun mu yaşıyorsunuz? Eğer öyleyse, yalnız değilsiniz. Okurlarımızın oldukça azının, özellikle macOS'larını güncelledikten veya kişiye özel bilgileri değiştirdikten sonra (telefon numaralarını silip yeni numaralar veya e-postalar ekledikten sonra) kişileriyle ilgili sorunlar bildirdiklerini görüyoruz.

Kabul edelim! Akıllı telefonlarımız, tanıdığımız ve tanıştığımız herkesle iletişim kurmanın hayati bir yoludur. Artık telefon numaralarını kim hatırlıyor? Akıllı telefonlarımız bunu bizim için yapıyor.

Sonuç olarak, özellikle kişilerinizde herhangi bir değişiklik veya güncelleme yaptıktan sonra, Kişiler listenizi düzenli olarak güncellemelisiniz!

Maalesef, iCloud Kişileri'nin düzgün şekilde senkronize edilmesiyle ilgili bazı yeni sorunlar olmuştur. Sorun esas olarak kişilerin iCloud'dan MacBook'unuza senkronize edilmesiyle ortaya çıkıyor.

Önerilen Kaynaklar:

  • İPhone Kişilerinizden en iyi şekilde yararlanmak için 7 ipucu
  • iPhone Sık Kullanılan Kişiler Çalışmıyor

Birkaç farklı düzeltme var, ancak düzenli olarak çalışmaya devam eden biri biraz derin dalış gerektirir. Öncelikle iCloud.com'a gitmeniz gerekecek. Buradan kişilerinizi bir 'vCard'a aktarmanız gerekecek.

iCloud Kişileri MacBook'ta güncellenmiyor mu? İCloud Kişiler vCard'ı oluşturun

VCard, yeniden yüklenebilmeleri için tüm kişilerinizi tutan dijital bir kartvizittir. Aslında bu, vCard oluşturulduktan sonra atacağımız bir adımdır.

Dosyayı yerel olarak yedeklemek için gerekli adımlar şunlardır:

  1. İCloud.com'a gidin
  2. Oturum aç
  3. 'Kişiler'i seçin
  4. Tüm kişileri seçmek için cmd + A tuşlarına basın
  5. Sol alt köşedeki Dişli simgesine dokunun
  6. 'VCard'ı Dışa Aktar…' ı seçin

İndirilenler klasörünüzde yeni bir dosya görünecek ve "Adam *** ve 53 kişiler.vcf" şeklinde adlandırılacaktır. Bu dosya son derece önemlidir, bu nedenle konumu unutmamak önemlidir.

Uyarı: Önemli bilgileri kaybetmemek için herkesten kişi listelerinin güncel olmasını sağlamaları için yalvarıyoruz. 

İCloud kişi listenizi silin

Atmanız gereken bir sonraki adım, iCloud'daki tüm kişileri silmektir. İşte adımlar:

  1. İCloud.com'a gidin
  2. Oturum aç
  3. 'Kişiler'i seçin
  4. Tüm kişileri seçmek için cmd + A tuşlarına basın
  5. Sol alt köşedeki Dişli simgesine dokunun
  6. 'Sil'i seçin
  7. Onaylamak

Beklendiği gibi, tüm kişi listeniz kaldırılır ve artık yeni bir başlangıç ​​yaparsınız. Kişiler iCloud web istemcisinden silindikten sonra, onların da iPhone'unuzdan kaldırıldığını fark edeceksiniz. Bu gerçekleştikten sonra devam edebilirsiniz.

İCloud Kişiler vCard'ınızı içe aktarın

VCard'ı daha önce oluşturmamızın nedeni, yalnızca tüm kişilerinizin yerel bir yedeğini almak değildi. Bunun yerine, tüm kişilerinizi iCloud'a yeniden aktarmak için bu dosyayı kullanacağız.

Kişilerinizi iCloud'a yeniden aktarmak için atmanız gereken adımlar şunlardır:

  1. İCloud.com'a gidin
  2. Oturum aç
  3. 'Kişiler'i seçin
  4. Sol alt köşedeki Dişli simgesine dokunun
  5. 'VCard'ı İçe Aktar'ı seçin
  6. VCard dosyasını kaydettiğiniz yere gidin
  7. VCard dosyasını seçin
  8. İthalat

Bu birkaç dakika sürer, ancak web istemcisinde çeşitli kişilerinizin dolduğunu görmeye başlayacaksınız. MacBook'unuz dahil olmak üzere tüm kişilerinizin çeşitli mobil cihazlarınızda yeniden görünmesi biraz daha uzun sürebilir.

Her şey arka planda iCloud özellikli cihazlarınız arasında düzgün bir şekilde senkronize edildiğinden korkmayın. Ne yazık ki, bu işlem tamamlandığında kişi listenizde eksik olan bir şey olacak.

Özel resimli belirli kişileriniz varsa, bunlar kaldırılacaktır. Kişiler yeniden içe aktarıldıktan sonra, her kişiyi uygun bir resimle manuel olarak güncellemeniz gerekecektir.

Sonuç

Yukarıda belirttiğimiz gibi, kişilerinizi tüm cihazlarınızda güncel tutmak son derece önemlidir. Dolayısıyla, sorunlarla karşılaşmaya devam ederseniz, aşağıdaki yorumlarda bize bildirdiğinizden emin olun, yardımcı olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Bu sorun için başka bir çözüm bulduysanız, sesi kapatın ve bize bildirin!

Okuyucu İpuçları

  • Bu okuyucu ipucunu deneyin ve kitaplığınızdaki bazı dosyaları silin veya izole edin!
    • Açıksa Kişiler Uygulamasından çıkın
    • ~ / Library / Containers'a gidin ve adında AddressBook olan herhangi bir şeyi yeni bir masaüstü klasöründe silin veya izole edin (yalıtmayı veya silmeyi öneririz)
    • Finder'ın Üst Menüsünü kullanın, Git> Klasöre Git'i seçin 
    • Kullanıcı kitaplığınızı bulamazsanız, bu makaleye bakın
    • ~ / Library / ApplicationSupport'a gidin ve adında AddressBook olan herhangi bir şeyi yeni bir masaüstü klasöründe silin veya izole edin (yalıtmayı veya silmeyi öneririz)
    • ~ / Library / Preferences'ı açın ve adında AddressBook olan herhangi bir şeyi yeni bir masaüstü klasöründe silin veya izole edin (yalıtmayı veya silmeyi öneririz)
    • ~ / Library / Caches'e gidin ve yeni bir masaüstü klasöründe kendi adında AddressBook olan her şeyi silin veya izole edin (yalıtmayı veya silmeyi öneririz)
    • Mac'inizin Sistem Tercihleri> iCloud'u açın ve Kişiler kutusunun işaretini kaldırın.
    • Mac'inizi yeniden başlatın
    • Açık Sistem Tercihleri> iCloud tekrar ve Kişiler için kutuyu tekrar kontrol
  • Rob, Apple Watch'unun iCloud ve Google / Gmail arasında birleştirilmiş bazı kişiler olduğunu keşfetti. Bu kişileri iCloud girişlerine geri dönüştürmek, sorunu onun için çözdü. Bu harika ipucunu bir deneyin!
  • Bir web tarayıcısı kullanarak tüm kişilerinizin Apple ID / iCloud hesabınızda olduğunu doğrulayın. Ardından iCloud'un web tarayıcısı sürümünde iCloud Ayarları'nı bulun ve açın. Sol altta Gelişmiş'in altında Kişileri Geri Yükle'yi seçin. Bu listeden, geri yüklemek istediğiniz bir kişi yedeği seçin. Sağ tarafta Geri Yüklemeyi seçin ve ekrandaki talimatları izleyin.

yakın zamanda Gönderilenler